Otevření nového Centra dřevostaveb v Brně

Letos v červenci jsme otevřeli moderní Showroom s názvem Centrum dřevostaveb. Najdete zde přehlednou vzorkovnu nejnovějších materiálů, uvidíte možnosti realizace dřevostaveb, nabízíme konzultace s odborníky. 

V Centru dřevostaveb máme rovněž rozsáhlou digitální knihovnu našich dodavatelů, nabízíme časopisy o dřevostavbách a řadu dalších informačních materiálů. Fungujeme rovněž jako informační a vzdělávací centrum pro školy a odbornou i laickou veřejnost. Disponujeme konferenčním centrem a moderním kinosálem.

„Budoucí stavebníci u nás naleznou ucelenou nabídku nejen vzorových skladeb konstrukcí dřevostaveb, ale také veškerých důležitých technologií spojených s moderním, kvalitním a zdravým bydlením. Jedná se například o vytápění, elektroinstalace, větrání s rekuperací, provedení koupelen apod. Návštěva Centra by měla všem lidem pomoci poznat výhody dnešní moderní dřevostavby a zároveň se zorientovat v nabídce technologií, které se postupně stávají standardem,“ říká jednatel firmy ATRIUM, Vlastimil Makovec.

Před samotným Centrem, které je součástí H-parku, je velké parkoviště, dostanete se k nám však pohodlně i městskou dopravou nebo vlakem. Otevírací doba je pondělí až sobota 10-18 hodin.

http://www.atrium.cz