Co nabízejí vzorové domy?

Kromě brněnského Centra dřevostaveb nabízíme možnost navštívit vzorové domy, moderní zařízené dřevostavby, a to v Průhonicích https://www.vzorovydumpraha.czv Plzni https://www.vzorovydumplzen.cz/, v Horažďovicích https://www.atrium.cz/vzorove-domy-atrium/horazdovice a v Pardubicích https://www.atrium.cz/vzorove-domy-atrium/ukazkovy-dum-pardubice.

Tyto vzorové domy může kdokoliv navštívit denně (mimo domu v Pardubicích, kde je potřeba se domluvit telefonicky předem) od pondělí do soboty, v čase od 10.00 do 18.00 hodin.

Klima uvnitř objektu je nejvýraznějším rozdílem mezi domem dřevěným a zděným. V dřevostavbě je pocitově velmi příjemně v každém ročním období. Nezažijete zde onen pocit vlhkosti a nevlídnosti, které občas známe z cihlových domů, když není zrovna zatopeno. Abychom našim klientům zprostředkovali zážitek z dřevostavby, a ukázali jim možnosti nejmodernějších technologií, máme celoročně k dispozici pět dřevostaveb v celé ČR, které může kdokoliv navštívit denně (mimo domu v Pardubicích, kde je potřeba se domluvit telefonicky předem) od pondělí do soboty, v čase od 10.00 do 18.00 hodin.

Vzorový dům v Horažďovicích je zároveň sídlem společnosti a stojí zde bezmála třicet let. Tomu odpovídá architektura domu, ale můžete se na vlastní oči přesvědčit, v jak skvělé kondici je dřevostavba po několika desítkách let provozu.    

Průhonický vzorový dům Tendence navrhl architekt Vlastimil Mulač, a v krásné části Průhonic stojí od roku 2008. Dům byl ve své době skvostem moderní architektury, je plný designových prvků, má rovnou i sedlovou střechu a je koncipován jako dvougenerační. Jednou ze zajímavostí je, že si můžete v objektu rozsvítit prostřednictvím klik od dveří.

K nejmodernějším domům patří Jubileum v Plzni. Vzorový dům je postavený v difuzně otevřené konstrukci a je vybaven řadou moderních technologií. Dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky. Dům navrhla Ing. arch. Simona Brezovanová tak, aby byl dispozičně variabilní a na první pohled kompozičně jasný a jednoduchý. 

Přízemní dům v Pardubicích vychází z projektu typového domu Jubileum Profi 87, místo sedlové střechy má však pultovou. Dřevostavba o velikosti 116 m2 je realizovaná v difuzně otevřené konstrukci ATRIUM DifuTech® CLIMA PLUS. Součástí domu je rovněž prostorná garáž. V tomto domě je potřeba se objednat telefonicky předem.

Více na www.atrium.cz 

Vzorový dům Jubileum Plzeň
Centrum dřevostaveb
Vzorový dům Tendence Průhonice u Prahy
Centrum dřevostaveb - recepce